Piret-Mix Plusz Rovarírtó Spray 200ml

 • Cikkszám:
  PRTMX_P_SP_200
 • Tömeg:
  200 g/db
 • Gyártói garancia:
  1 év
 • Próbagarancia:
  1 hónap
Listaár: 1 160 Ft + áfa (1 473 Ft bruttó)
db
MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSÉVEL VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKODAT JELZED FELÉNK. TELEFONON VISSZAHÍVUNK ÉS EGYEZTETÜNK. AZ AZT KÖVETŐ AKTIVÁLÁSIG KÖTELEZETTSÉGED NINCS
Ajánlatkérés / Kérdés

A Piret-Mix Plusz 3x hatásosabb rovarírtószer. Természetes piretrin tartalommal.

Óvja házikedvencét és környezetét természetes rovarírtószerrel. 

A Spray változat könnyen használható és jó megoldás a zárt térben elő rejtett életmódú rovarok ellen.

 KIVÁLÓ VÉDELEM KUTYAHÁZBA ÉS KENNELBE

"Ha használja, Használ!"

 • Piret-Mix Plusz hatásos és természetes rovarírtószer kedvencének. Külsőleg használandó a háziállat házában és a testfelületén is. 
 • Melegvérűek szervezetében valamint, a környezetben nem halmozódik fel. Emberre és állatra is veszélytelen
 • Alkalmazhatod kutyák, kisemlősök és díszmadarak testére is 
 • Nyomot nem hagy a fújt felületen és szagtalan. Amennyiben nem mossa le a területet, úgy hetekig hatásosan pusztítja a bogarakat
 • Fújd meg a felületet kb 30 cm távolságból. Használatát leginkább kutyaházakba ajánljuk. 
 • Természetes piretrin és a szintetikus permetrint tartalmaz (jellemzően más hazai termékekben csak a szintetikus permetrin található meg)
 • Hatóanyag: - 0.9% permetrin - 0,08% természetes piretrin -  0,5% piperonil butoxid
 • 200 ml-es kiszerelésben kapható

 

Halász Árpád interjú a Több, mint testőrben

Szakértő magyarázata a fűthető kutyaházak és kennelek "miért"-jére.

Nincs rizikó: ha nem vagy elégedett 30 napig visszaküldheted!

Ha bármi oknál fogva meggondolnád magad, akkor 30 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a rendeléstől és visszaküldheted hozzánk a rendelt kutyaházat. A törvényi előírásoknak megfelelő 14 napos határt így megtoldottuk még egyszer ugyanannyival.

1 év garancia minden alkatrészre

Teljesen magabiztosak vagyunk termékeink minőségében, de a 365 napos teljes körű garanciánkkal Te is biztos lehetsz benne, hogy ha esetleg mégis hibába ütköznél, mi azt megoldjuk! A rizikófaktort a nullára csökkentettük.

Magyar találmány és fejlesztés

1990-es években kezdte kutyakennelek gyártását Magyarországon a SINB. Nevünk nemzetközi szinten is egyenlő az igényes és tudatos kutyatartással. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt Magyarországon, magyar vállalatként értük el.

Kutyaház műhely a SINB-nél
Kutyaház fekpaddal
Sorkennel kialakítása

Lapra szerelhető kivitelezés

Gyártási technológiánk lehetővé teszi, hogy lapra szerelten történjen a szállítás, így akár még autóban is elférhet, de a szállítási költséget is le tudja csökkenteni. Az összeszerelése pedig nem kíván extra szakértelmet, de persze segítünk, ha elakadnál.

Szigetelelt kutyaházak

Minden kutyaházunk a legmodernebb szigetelőanyaggal készül, így minden kutyának megadjuk azt a kényelmet,hogy a saját testshőjével tudja felmelegíteni a búvóhelyét. Ugyanakkor kemény fagyokra, bizonyos fajtáknál előnyben részesítjük az infra fűtéses megoldást.

Infrafűtéses kutyaházak

Az infrapaneles fűtési technológia az automata termosztáttal karöltve a legkorszerűbb és legtakarékosabb fűtési megoldások egyike. Nem elhanyagolható az infra élettani hatása sem, ami a kutyáknak segít izületeik épségében és egészségében.

Design kutyaház egyedi kérésre
Kutya kennel etetővel
Automata termosztát

Egyszerű tisztítás, felnyitható tető

Kutyaházaknál nem elhanyagolható szempont a karbantartás és a tisztítás egyszerűsítése sem. A SINB kutyaházak felnyitható kivitelezésének hála, a takarítás rendkívül egyszerű. Kedvencünk is hálás lesz, ha rendben tudjuk tartani a helyét.

Egyedülállóan modern egész Európában

Korszerű anyaghasználat és gyártási technológia jellemez minden SINB kutyaházat és kennelt. Több külföldi partnerünk is elismerte már a magyar fejlesztéseink vívmányait. Folyamatos nemzetközi exportunk is bizonyíték arra, hogy nem csalódhatsz.

Közösségi akciók

A SINB nem egyszerű webáruház. Jelen vagyunk a fontosabb kutyás sporteseményeken, menhelyeken,kutyaiskolákkban. Fontos számunkra, hogy minden kutyagazdinak terjesszük a tudatos és modern állatartás legújabb trendjeit és egyben hagyományait is. A SINB-nél a kutyák kényelmében vagyunk otthon!

Kutyaház típusok
Kutya kennel gyártás
SINB logo a kenneleken

SINB kutyaház blog