Szigetelt Kutyaház

Miért fontos a kutyaházba szigetelés?

Manapság az erőteljes hideg téli és az egyre forróbb nyári napok nem csak az embert, hanem annak legjobb barátját, a kutyákat is megviseli. Nem mindegy tehát, hogy milyen házat veszünk kedvencünknek, hiszen minden gazdinak felelőssége, hogy kutya jól érezze magát a szőrében.

A SINB hőszigetelt kutyaházak nem csak a premium minőségű alkatrészek miatt váltak népszerűvé a kutyák és gazdik körében, de kategóriájában a legmodernebb - PUR - szigeteléssel rendelkeznek. Ez a technológia a legnagyobb hatásfokkal tartja bent a meleget télen és a hűvöset nyáron.

Ha tehát elkötelezett és gondos kutyagazdi vagy és eladó szigetelt kutyaházat keresel, akkor már nem kell messzire menned. Minden SINB szigetelt kutyaólra garanciát vállalunk, mind elégettségi, mind pedig minőségi szempontból. Kérheted lapra szerelten, szállítással. Van sátortetős, ferdetetős, modern (akár fa mintázatú rozsdamentes acél) vagy hagyományos lambériázott. Könnyen szerelhető és tisztítható, ezeken kívül pedig kérhetsz hozzá szélvédő függönyt is, amivel még többet tehetsz kedvenced kellemes hőérzetéért.

Hogyan válassz szigetelt kutyaházat?

Az egyik legfontosabb paraméter egyértelműen a méret. Tartsd szem előtt kedvenced felnőtt marmagasságát és azt is hogyan szeret elhelyezkedni. Ezek tekintetében pedig már ki tudod választani, hogy melyik méret lesz számára a megfelelő. A méreteket minden esetben az adott kutyaház nevében és méret tulajdonságában is feltüntetjük (HOSSZ x SZÉLESSÉG x MAGASSÁG formátumban).

SINB szigetelt kutyaházak egységes jellemzői:

  • Erőteljes, strapabíró és időtálló kivitel
  • Bejárati- és sarokélvédők
  • PUR szigetelésű oldalfalak
  • Teleszkópos, nyitható illetve levehető tető a könnyű tisztítás érdekében
  • Választható kopásálló szőnyeg és bejárati szélvédő függöny

Ha esetleg segítségre van szükséged a kiválasztással kapcsolatban, akkor hívd bátran kutyaház szakértőnket a +36-30-444-8811 telefonszámon vagy írjál a info@sinb.info email címre és tudunk segíteni. Ha például egy kutyafajtára jellemzően szeretnél választani, akkor pontosabb adatokat tudunk Neked mondani telefonon vagy levélben.

Ha pedig még többet kívánsz tenni, kutyád egészsége érdekében, akkor válassz inkább SINB automata, infrafűtéses kutyaházat!


Válassz az alábbiak közül és segítsd kibírni kedvencednek a viszontagságos időjárást!

SINB kutyaház blog