Kutyaház

Kutyaházak nemzetközileg elismert technológiával

A SINB-nél több, mint 25 éve gyártunk és fejlesztünk kutyaházakat, hiszen az elsők között ismertük fel annak az igényét a kutya tulajdonosok részéről, hogy kedvenceik otthona is a lehető legjobb legyen. Minden iparágban, így a kutyaház készítésben is vannak bizonyos mérföldkövek és hiszünk abban, hogy az első SINB kutyaházzal sikerült egy olyan határt húznunk a minőségben, amit csak gondos mérnöki tervezéssel lehet megközelíteni.

Persze nem minden a premium anyaghasználat és az életreszóló tartósság, nem szabad elfelejtenünk, hogy kutyaházakat nem embereknek, hanem négylábú kedvenceinknek készítjük. Ezért a sok évnyi folyamatos fejlődési irányt nagyban befolyásolták a hűséges társaink visszajelzései is.

A SINB kutyaházak már szinte egész Európát bejárták és az elégedettségnek hála büszkék vagyunk arra, hogy erősíthetjük a magyar hírnevet ezen a téren. Mára számos külföldi partnerünk segítségével jutnak el a SINB termékek a gondos kutyatartókhoz, híres tenyésztőkhöz.

Milyen kutyaházakat találsz a SINB-nél?

A fentiekből már kiderülhetett, hogy nem foglalkozunk "csináld magad" vagy hasonlóan gyenge szerkezetű, hamar korhadó, folyamatos ápolást és karbantartást igénylő kutyaólakkal...

Minden kutyaház elkészítésénél elsődleges szempont a maximális minőség. Kizárólag szigeteléssel ellátott kutyaotthonokat gyártunk, amiben a kutya a legforróbb nyári napon vagy a dermesztő mínuszokban is védelmet találhat.

Anyaghasználat terén választhatod a rozsdamentes acélszerkezetet akár fa mintázatú design-al, de megtalálható a lambériázott változat is környezetbarát favédő lazúr festékkel kezelve. Különböző kialakítású tetőszerkezeteket is találhatsz, aminek kiválasztásánál a kutyád szokásaira kell hagyatkoznod (például van, aki szeret a kutyaház tetején heverészni).

A SINB kutyaházak legfőbb jellemzői

  • Kimagasló ár-érték arány
  • Minden kutyaház PUR szigetelésű oldalfalakkal készül
  • Rendkívül strapabíró és időtálló kivitelezés
  • Bejárati- sarokélvédők
  • Teleszkópos, felnyitható tető a könnyű tisztítás érdekében
  • Méretpontos, kopásálló szőnyeggel és bejárati szélvédő függönnyel is kérhető
  • Különböző méretekben rendelhető
  • Akár lapra szerelten is szállítható

Nem utolsó sorban, kényelmes, biztonságos és szerethető, hiszen elsősorban hűséges társaink boldogságát tartjuk szem előtt.

Válassz a szigetelt vagy az infra fűtésessel szerelt széria között! Ha segítség kell - akár kutyafajtákra jellemző házakkal vagy a méretekkel kapcsolatban - keress minket telefonon a +36-30-444-8811 telefonszámon vagy email-ben a INFO@SINB.INFO email címen és segítünk! Bízd magad a SINB kutyaház szakértelmére és nem fogsz csalódni!

 

SINB kutyaház blog