Új II. osztályú Woody Kutyaházak több méretben

 • Cikkszám:
  H_WH
 • Tömeg:
 • Gyártói garancia:
  1 év
 • Próbagarancia:
  1 hónap
Ajánlatkérés / Kérdés

Új szállítási sérült II. osztályú kutyaházak kaphatóak több méretben

Áraik az új áruk -15%

A készlet erejéig felvesszük az igényeket.

Küldjön e-mailt vagy hívjon minket telefonon.

 • A kutyaház gyári csomagolásban található. Új, nem volt még használatban.
 • A paneleken megtalálhatóak apróbb szállítási sérülések, karcok, illetve felületi bevonat hibák.
 • Több méretben elérhető.
 • A SINB Woody család termékei nagyon strapabíró és hosszú élettartamú termékek.
 • PUR szigeteléses oldalfalakból áll, ami a hideg időjárással szemben tartja hőt, meleg idő esetén pedig nem engedi, hogy felforrósodjon a ház, így kellemes hőérzetet biztosítva a kedvencünknek. 
 • Mosható rozsdamentes acélpanel szerkezet. Rendkívül strapabíró kivitel. Erős csavarelemekkel összekötött elemek, valamint az ellenálló panel felülete megbírkozik a legrágósabb kutyával is.
 • Bejárati- és sarokélvédők megvédik a házat harapdálás veszélye ellen. 
 • Teleszkópos felnyitható tető elősegíti a gyors tisztítás elvégézését. Könnyű hozzáférést biztosít a ház belső sarkaihoz.

Halász Árpád interjú a Több, mint testőrben

Szakértő magyarázata a fűthető kutyaházak és kennelek "miért"-jére.

Nincs rizikó: ha nem vagy elégedett 30 napig visszaküldheted!

Ha bármi oknál fogva meggondolnád magad, akkor 30 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a rendeléstől és visszaküldheted hozzánk a rendelt kutyaházat. A törvényi előírásoknak megfelelő 14 napos határt így megtoldottuk még egyszer ugyanannyival.

1 év garancia minden alkatrészre

Teljesen magabiztosak vagyunk termékeink minőségében, de a 365 napos teljes körű garanciánkkal Te is biztos lehetsz benne, hogy ha esetleg mégis hibába ütköznél, mi azt megoldjuk! A rizikófaktort a nullára csökkentettük.

Magyar találmány és fejlesztés

1990-es években kezdte kutyakennelek gyártását Magyarországon a SINB. Nevünk nemzetközi szinten is egyenlő az igényes és tudatos kutyatartással. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt Magyarországon, magyar vállalatként értük el.

Kutyaház műhely a SINB-nél
Kutyaház fekpaddal
Sorkennel kialakítása

Lapra szerelhető kivitelezés

Gyártási technológiánk lehetővé teszi, hogy lapra szerelten történjen a szállítás, így akár még autóban is elférhet, de a szállítási költséget is le tudja csökkenteni. Az összeszerelése pedig nem kíván extra szakértelmet, de persze segítünk, ha elakadnál.

Szigetelelt kutyaházak

Minden kutyaházunk a legmodernebb szigetelőanyaggal készül, így minden kutyának megadjuk azt a kényelmet,hogy a saját testshőjével tudja felmelegíteni a búvóhelyét. Ugyanakkor kemény fagyokra, bizonyos fajtáknál előnyben részesítjük az infra fűtéses megoldást.

Infrafűtéses kutyaházak

Az infrapaneles fűtési technológia az automata termosztáttal karöltve a legkorszerűbb és legtakarékosabb fűtési megoldások egyike. Nem elhanyagolható az infra élettani hatása sem, ami a kutyáknak segít izületeik épségében és egészségében.

Design kutyaház egyedi kérésre
Kutya kennel etetővel
Automata termosztát

Egyszerű tisztítás, felnyitható tető

Kutyaházaknál nem elhanyagolható szempont a karbantartás és a tisztítás egyszerűsítése sem. A SINB kutyaházak felnyitható kivitelezésének hála, a takarítás rendkívül egyszerű. Kedvencünk is hálás lesz, ha rendben tudjuk tartani a helyét.

Egyedülállóan modern egész Európában

Korszerű anyaghasználat és gyártási technológia jellemez minden SINB kutyaházat és kennelt. Több külföldi partnerünk is elismerte már a magyar fejlesztéseink vívmányait. Folyamatos nemzetközi exportunk is bizonyíték arra, hogy nem csalódhatsz.

Közösségi akciók

A SINB nem egyszerű webáruház. Jelen vagyunk a fontosabb kutyás sporteseményeken, menhelyeken,kutyaiskolákkban. Fontos számunkra, hogy minden kutyagazdinak terjesszük a tudatos és modern állatartás legújabb trendjeit és egyben hagyományait is. A SINB-nél a kutyák kényelmében vagyunk otthon!

Kutyaház típusok
Kutya kennel gyártás
SINB logo a kenneleken

SINB kutyaház blog