SINB téli kutyaház akció

SINB kutyaház ajánlat a téli hónapokban

Ha most rendelsz fűthető vagy szigetelt kutyaházat, akkor rendelésed értékének a felét visszakapod Online Pénztárcádba!

Profi kutyaház

Így kapod vissza a pénzed 50%-át...

Összességében csupán 1 dologra kell figyelned, de 3 pontban részletesebben el tudjuk mondani. Pontosan kövesd a lépéseket és sikerrel veszed az akadályokat!

Legyen Online Pénztárca fiókod!

Ha még nincsen Online Pénztárcád, akkor 1 perc alatt tudsz regisztrálni ezen a linken. Regisztrációd mellé azonnal kapsz 5.000 forintot, amit akár fel is használhatsz a rendelésedhez.

Add le a rendelésed a doghouse.hu weboldalon!

Semmi másra nem kell figyelned csak arra, hogy ugyanazzal az email címmel add le a rendelést, mint amivel csináltad az OnlinePénztárca fiókot. A rendszer felismer és automatán működik.

Ellenőrizd a visszakapott összeget!

A rendelés leadása ÉS véglegesítése / fizetése után a végösszeg 50%-a jóváíródik Online Pénztárca fiókodban. Ezt az összeget rengeteg másik weboldalon is felhasználhatod majd.

Még nincs Online Pénztárcád?

1 perc alatt tudsz regisztrálni. Regisztrációd mellé instant kapsz 5.000 forintot, amit akár azonnal fel is használhatsz a rendelésedben. A regisztráció INGYENES és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Van már Online Pénztárcád?

Nincs több tennivalód: irány a webáruház és rendeld meg kedvenced legújabb szigetelt vagy fűtött lakoksztályát. A rendelés értékének 50%-át visszakapod, ami Téged is boldoggá tesz.

SINB kutyaház blog