Indiba

Az INDIBA® Animal Health készülékek a monopoláris rádiófrekvenciás CAP/RES technológiát használják állandó 448 kHz-es frekvencián, amely egyedi tulajdonságokat biztosít számukra, amelyek lehetővé teszik olyan termikus és szubtermikus hatások generálását, amelyek felgyorsítják a szövetek helyreállítását *.

*vs. Egyéb technikák és kezelések.

Az INDIBA® Animal Health egy olyan technológia és eszközpark, amely bármilyen más terápiás technikával, például a kézi terápiával kombinálható, ráadásul az elvégzett gyakorlatok hatékonyabbak, mivel relaxációt eredményeznek az állaton, és javítják a szövetek vérellátását, rugalmasságát és sejtregenerációs képességét.

Ez olyan terápiás eszköz, amely lehetővé teszi a sérülések rehabilitációját és helyreállítását, akár konzervatív módszerrel, akár műtét utáni terápiaként, jelentősen rövidebb idő alatt és a lehető legkisebb kiújulási eséllyel, a sejtszintű biostimuláló hatásai miatt, amelyek lehetővé teszik az egészséges szövetek létrehozását.

A 448 kHz-es frekvencia azt is lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a szövet hőmérsékletének növelése nélkül dolgozzon (biostimuláció), lehetővé téve a kezelések megkezdését akut szakaszokban vagy olyan helyzetekben, amikor a hipertermia ellenjavallt (például ödéma).

Hatékonyság és biztonság:

Az INDIBA® technológiája zárt körben működik, amely természetesen stimulálja a test regeneratív folyamatait, lehetővé téve a szövetek nagy mélységben történő kezelését anélkül, hogy invazív vagy fájdalmas lenne az állat számára.

Biztonságos a használata:

  • Fém implantátumok
  • Ödéma (nem fertőző)
  • Onkológiai betegek
  • Sebkezelés
  • Pajzsmirigy

Különösen az állatgyógyászatban végeztek tanulmányokat lovakon és háziállatokon, rendkívüli eredményekkel a sérülések gyógyulásánál és a fájdalom kezelésénél.

Látogasson el a tudományos szakirodalomról szóló részünkre, ahol megtekintheti az összes rendelkezésre álló klinikai jelentést.

SINB kutyaház blog