SINB - a professzionális kutyaházak és kennelek gyártója

SINB vásárlók olyan gondos kutya gazdik, akiknek a kutya nem csak házikedvenc hanem családtag is egyben. Ők az optimális kutyaházat vagy kennelt keresik, amely nem csak egy kényelmetlen "kutyaól" vagy "kutya-tároló" - ahová jobb híján a kutyus bemegy, hanem olyan lakosztály, ahol ő valóban jól érzi magát.

SINB lakosztály típusok közül biztosan találsz olyat ami megfelel a kutya fajtájának és igényeinek. SINB Kennel és Doghouse az a lakosztály, amit egy igazi családtag megérdemel! Vásárlóink pontosan ezért választanak a professzionális kialakítású SINB kutyaházak, boxok vagy kutyakennelek közül!

Kutyaházak

Kutyaházak

Megnézem

Kutya kennelek

Kutya kennelek

Megnézem

Elletőládák

Elletőládák

Megnézem

Kiképzőboxok

Kiképzőbox

Megnézem

Prémium kutyaházak

A SINB kutyaházak és kennelek több, mint 25 éves tapasztalattal, egyedileg fejlesztett komponensekkel, időtálló kivitelezéssel készülnek. A premium anyaghasználat és a gondos mérnöki tervezés garancia, hogy kedvenced évekre meg lesz vele elégedve! Válassz 9 méretből akár szigetelt vagy infrapaneles verzióban, többféle designal!

Megnézem a kutyaházakat >

Nemzetközileg elismert magyar fejlesztés

Egyedileg tervezett SINB kutyaházak mindegyike a legmodernebb szigeteléssel van ellátva, de a csúcsmodell infrapaneles automata fűtéssel is rendelkezik. Minőségüknek köszönhetően pedig már több EU-s országban is híressé váltak.

SINB kutyaház és kennel szakértői segítség gombnyomásra

Ha bizonytalan vagy kutyaház vagy kutyakennel témában, akkor most a legjobb helyen tudsz kérdezni: 25 éves tapasztalatunk van a témában és nincs olyan kérdés, amire ne tudnánk a választ. Nem hiszed? Válassz a megadott elérhetőségek közül!

Kutyaház, kutyakennel nagytételben, akár viszonteladói lehetőséggel

A szemfüles kutyatartó vállalkozók általában azonnal felismerik, hogy a világon is egyedülálló kuyaházakat és kutyakenneleket gyártunk és sokszor kapnak kedvet hozzá, hogy ők is eljutassák ezeket a végfelhasználók felé.

Nálunk ennek sincs akadálya. Sőt: már régóta fejlesztjük hazai és nemzetközi partnerkapcsolatainkat. Ezért is mondhatjuk el, hogy egész Európában híre ment a magyar kutyaház és kutyakennel minőségnek és erre büszkék is vagyunk.

Ha Neked is nagytételben van szükséged a termékeinkre, mert kutyaiskolát, menhelyet, panziót üzemelsz vagy pedig kedved kaptál arra, hogy profi kutyaházak és kennelek értékesítésével foglalkozzál, akkor bátran keress meg minket a fenti elérhetőségeken!

Elérhetőségek >

Kutyaház gyártás minden méretben.
Kutyaház szállítás nagytételben.
Minőségi kutyakennelek nagytételben.

SINB kutyaház blog